Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(5)
Placówka
Wypożyczalnia dla Dorosłych
(1)
F.1 - Botaniczna
(1)
F.2 - Żeromskiego
(1)
F.5 Dorośli - Mickiewicza
(1)
F.6 Dorośli - Tańskiego
(1)
Autor
Bodin Héléne (1960- )
(1)
Edholm Christer
(1)
Fabisiak Emilia
(1)
Nilsson Pepe
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kucharstwo
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Gotowanie na parze sprzyja zdrowiu, ponieważ pozwala surowcom zachować wszystkie ich substancje odzywcze i prawie nie wymaga stosowania tłuszczu. Ten sposób przyrządzania posiłków przynosi wspaniałe efekty w odniesieniu do praktycznie wszystkich potraw, zarówno z warzyw, ryb i owoców morza, kurczaka, mięsa, a takze deserów. W małym mieszkanku pozwala z łatwoscią przygotować cały posiłek jednocześnie w jednym garnku. Zasady i metody gotowania przedstawiono w tej książce w sposób bardzo przejrzysty, a zawarte w niej przepisy (60) pozwolą na sprawdzenie nowo zdobytej wiedzy. Gotowanie na parze jest bardzo proste, a ryzyko niepowodzenia przaktycznie minimalne.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 5 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej